Welkom bij Lodiwen.nl. Mijn naam is Lodi van der Weerden en ik ben meubelmaker, maak geluidsopnamen en stem- en onderhoud ook piano’s. Ik run dit bedrijfje sinds 2001 als nevenactiviteit.

houtbewerking

Ik maak alle artikelen op deze site met veel plezier op bestelling en hoop anderen ook een plezier te doen met de eindproducten. Het is wel belangrijk om te weten dat ik dus geen spullen op voorraad heb liggen en er daardoor altijd sprake is van enige levertijd. Ook speelt de snel stijgende prijs van hout een rol. De prijzen kunnen dus hoger uitvallen dan nu op de site staat. Uiteraard laat ik dat dan voordat ik iets ga maken weten.

Als u wilt bestellen volstaat een aanbetaling van 50% van de koopsom. U kunt ook vooraf contact met mij opnemen via info@lodiwen.nl om eventuele afspraken te maken. Eventuele wensen kunt u op de afrekenpagina toevoegen.

geluidsopnamen

In 1984 ben ik afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium bij de opleiding “muziekregistratie”. Het maken van geluidsopnames, al dan niet op basis van een partituur. Ik geniet enorm van dit werk en ben in het bezig van eigen apparatuur. Neem gerust contact op!

pianostemmer

Ik stem ruim 40 jaar piano’s en verzorg ook wat onderhoud aan deze instrumenten.

Veel plezier met het ronddwalen door de site en wellicht tot bestels!

Lodi van der Weerden